top of page
DSC06963_edited.jpg

Våra tjänster

Låt oss på Edacta hjälpa er med hela eller delar av ekonomiarbetet på ert företag. Vi skräddarsyr hållbara ekonomilösningar för verksamheten efter era preferenser och behov.

Löpande bokföring

Är du som företagare överväldigad av din löpande redovisning? Låt oss på Edacta hjälpa dig att få ordning på det. Vi tar hand om allt från bokföring till fakturering och betalningar, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.
 

Vår expertis i löpande bokföring hjälper dig att få en bättre förståelse för ditt företags ekonomi genom att hålla koll på intäkter och utgifter i realtid. Detta ger dig en mer komplett överblick över ditt företags ekonomiska ställning och gör att du kan fatta bättre beslut baserat på korrekt information.

Lönehantering och HR

Med vår kompetens och erfarenhet inom lönehantering kan du känna dig trygg och säker i din verksamhet. Vi har lönekonsulter som är kunniga inom alla aspekter av lön, från löneutbetalningar och rapportering till hantering av sociala avgifter och skatter. Genom att överlåta ansvaret för lönehanteringen till oss kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på andra viktiga delar av din verksamhet.

Företagsrådgivning

Behöver du företagsrådgivning? Vi kan hjälpa dig att identifiera områden där du kan minska dina kostnader och samtidigt öka din vinst genom vår unika kunskap och erfarenhet. Vår rådgivning går bortom vad du kan hitta på Google och ger dig konkreta svar på dina frågor.
 

Oavsett om du sköter din redovisning själv eller har en extern redovisningsbyrå, så kan vi ge dig den extra uppbackningen som behövs för att du ska kunna fokusera på att driva ditt företag framåt.

Start-Up konsultation

Att starta ett företag kan vara en utmanande och tidskrävande process, men med rätt vägledning och kunskap kan du öka dina chanser till framgång.

Hos Edacta erbjuder vi start-up konsultation för att hjälpa dig att navigera genom de utmaningar som kommer med att starta ett företag. Våra erfarna konsulter har arbetat med en mängd olika start-ups och har kunskap inom en rad olika branscher.


 

Skatt

Vi erbjuder skatteplaneringstjänster för både privatpersoner och företag. Att deklarera skatter kan vara stressigt och förvirrande, men med vår hjälp kan du känna dig trygg i vetskapen om att du betalar rätt belopp och får den bästa möjliga avkastningen.
 

Oavsett om du är en privatperson eller bedriver en verksamhet, arbetar vi för att förstå dina unika behov och mål och skapa en skatteplan som fungerar för dig. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att maximera din avkastning på dina skatter!

Inkomstdeklaration

Att hantera deklarationer för ditt företag eller privat brukar vara en krånglig och invecklad process. Men oroa dig inte, vi på Edacta har erfarna konsulter som är specialiserade på att hantera olika deklarationer. Vi kan hjälpa dig med inkomstdeklarationer för både bolag och privatpersoner samt K-10 deklarationer.

Genom att överlåta ansvaret till våra konsulter kan du undvika att behöva hantera denna process själv och istället fokusera på annat viktigt i din verksamhet. 

Bokslut och
årsredovisning

På Edacta förstår vi att bokslut och årsredovisningar kan vara en tidskrävande och invecklad process för många företagare. Därför är vi här för att erbjuda vår expertis och hjälpa dig att upprätta bokslut och årsredovisning, oavsett om du redan använder våra tjänster för den löpande bokföringen eller om du själv sköter redovisningen. Vi arbetar tillsammans med dig för att se till att all information är korrekt och att alla lagstadgade krav och regler följs. Vårt mål är att säkerställa att bokslutet och årsredovisningen är så transparent och exakt som möjligt, och att det ger en korrekt bild av företagets finansiella ställning.

Extern ekonomiavdelning

Genom att låta oss på Edacta bli din externa ekonomiavdelning kan du få samma nivå av ekonomisk expertis som en intern ekonom, utan behovet av att anställa en heltidsanställd. Vi är specialiserade på att hjälpa företag som behöver hjälp med ekonomi- och personalfrågor, oavsett storlek eller bransch. Våra kunniga konsulter kan hjälpa dig med allt från betalningar och bokföring till lönehantering och personalfrågor.
 

Med våra tjänster får du en pålitlig och effektiv ekonomiavdelning som kan frigöra din tid så att du kan fokusera på att driva och utveckla din verksamhet. 

bottom of page